annasmilia

Lite mammalyx i vardagen!

Kategori: Tips

 
Här kommer ett litet tips från mig till alla er mammor, och alla andra också för den delen, som vill unna er lite lyx i vardagen. Jag har gått med i Glossybox! Det betyder att varje månad får jag hem en vackert paketerad box innehållande fem exklusiva skönhetsprodukter i både resestorlek och fullstorlek från utvalda internationella varumärken (tidigare har bland annat Dermalogica, Clarins & MoroccanOil funnits med i boxen!). För 139 kr/mån får jag hem detta fina paket direkt i brevlådan. Jag tycker det är jättefina paket och lika spännande att öppna varje gång för att se vad som befinner sid däri. Jag tycker det är bra pris, fina produkter, och så får jag ju chansen att pröva olika produkter som jag annars inte skulle ha köpt. 
 
Denna gången fick jag en hårolja, mineralrouge, läppbalsam, Weledas kroppslotion och Glossybox eget läppstift. Allt ska bli jättekul att prova och håroljan doftade magiskt!!
 
Ja det är mitt mammalyx-i-vardagen-tips till er! 

En förkylning kommer alltid olägligt!

Kategori: Allmänt


Ja, precis. En förkylning är ju aldrig önskvärd men kommer alltid när det är som mest opassande. Nu på fredag ska jag på Lady Gaga i Stockholm, på lördag har vi Super Saturday med träning hela dagen. SUPERKUL!! Ja vad händer då? Jo förkylningen som jag fick för 2 veckor sen tar omtag och blir värre än värst. Skulle verkligen behöva en dunderkur för att detta ska gå vägen. Tips mottages tacksamt! 
 
Bjuder på en bild från vår promenad hem från S idag. 

Välkommen hösten!

Kategori: Allmänt



Nu är hösten här....morgonen inleddes med endast 3 fjuttiga plusgrader! Tråkigt att det inte blev någon direkt sommar och att hösten och kylan bestämde sig för att smygstarta redan nu. Det enda positiva är att jag kan inleda mina värmeljusmyskvällar!! 

Comeback!?

Kategori: Allmänt

Long time no see!
 
Funderar starkt på att börja blogga lite igen. Har varit fullt upp ett tag och motivationen har helt enkelt inte funnits där. Men nu känner jag ett litet sug......
 
Hoppas på att det ska funka bra att blogga från mobilen, då är det störra chans att det blir några inlägg. Innan tyckte jag att det var mycket krångligt att blogga från mobilen och jag vet inte om det är fortfarande likadant eller om de förenklat det hela. 
 
Men jag ska nog göra ett försök iaf! :)