annasmilia

Ny pulsklocka!

Kategori: Träning



Åh jag är så himla sugen på att köpa en ny pulsklocka. Den jag har är nog 10 år gammal tror jag. Nu har jag fått upp ögonen för denna skönhet, Polar RCX3. Den kommer släppas i april och den kostar några tusenlappar. Det känns som om det inte ligger rätt i tiden för att köpa denna nu, men drömma kan man väl alltid!? ;) Här kan ni läsa mer om klockan.

God efterrätt!

Kategori: Mat & dryck



Denna goda efterrätt bjöds det på hos Emma idag. Jätte enkelt och väldigt gott! Till botten är det smulade degistivekex och smör, i mitten finns kondenserad mjölk och överst vispad grädde med skivad banan på. Smula kexen och blanda med smöret, täck botten av en pajform och platta till det lite. Kör in den i ugnen i ca 10-15 min på 200 ºC, låt svalna. Köp en burk kondenserad mjölk och täck den med vatten i en kastrull, låt koka i ca 2 tim. Den kommer bli som tjock kolasås när den är klar. Bred kolasåsen över kexbotten och låt svalna. Vispa grädde och täck pajen och skiva banan och ha över. Går hem hos dom flesta! :)

Vad tror ni kommer hända här?

Kategori: Villa och Inredning


Jo, äntligen fönsterbyte! Imorgon kommer de och ska börja byta fönstren, ska bli underbart med nytt och fräscht och fönster i samma storlek och utformande framförallt! :) 



Ett kort på Millan från förmiddan då hon kollade på Mimmi och Musse.

Våffeldagen!

Kategori: Allmänt


Idag är det ju våffeldagen så det har vi naturligtvis tillagat! Lite glass, grädde och sylt på det, mums. Det har varit en jättefin dag idag så vi har spenderat en hel del tid ute. Lite blåsigt men vid husväggen var det skönt. Nu är jag faktiskt jättetrött, så tro det eller ej, men jag funderar redan på att gå och lägga mig. Kanske ska ta med mig koreografin till Sh'bam eftersom vi har premiär imorgon. Ja vi får se hur jag gör, jag säger i alla fall gokväll till er! :)

Kalas-lördag!

Kategori:

Igår firade vi Millan eftersom mormor och morfar är på semester till helgen, när hon egentligen fyller. Så det var mormor, morfar, moster Weronica med familj och morbror Robin och Joline. Det blev fina presenter, bla kritor, en målarbok, ett spel, hink, spade och grejer till sandlådan och så lite pengar. 


Fredag!

Kategori: Allmänt

Oj oj oj vad jag är dålig på att blogga på helgen! Men denna helg har det faktiskt varit fullt upp. Jag börjar med fredagen.


Jag och mamma var iväg på storhandling, var totalt slut på ALLT! Det tog sin lilla tid och när jag kom hem märkte jag att jag glömt ett antal grejer. Men det får vi ta nästa gång. :)



Efter handlingen blev jag med mamma hem och fick lunch, korvgryta! Mums. Sen blev det kaffe och "striing" på terassen i det fina vädret. 



Sen tog vi oss en promenad för att leta efter videkissar, och det var ju inte svårt att hitta direkt! När jag kom hem från mamma så gjorde jag iordning lite videkissar och påskliljor i två vaser och ställde på borden. Jag gillar verkligen våren, alla fina färger och så mycket ljus/sol!!
Sen blev det träning!



Direkt efter träningen blev det Musikquiz på Munken. Det är tredje omgången vi är med nu och vi slutade 6:a av 13 lag, helt ok tycker jag! :)
(Ursäkta den dåliga kvalitén på bilderna men de är tagna med mobilen.)


Foto

Kategori: Allmänt

För ett tag sen skrev jag om P som jag var till och blev fotad. Häromdan skickade han ett foto till mig som inte ska användas till någon utställning så det fick jag lägga ut här. Hoppas på att han ska skicka nåt mer som jag kan få lägga ut här så ni ser vad han pysslar med. Han jobbar mycket med ljus men använder inte någon blixt. 




Gårdagen

Kategori: Allmänt

Japp, igår var Millan och jag ute på tur. Vi började med en sväng in till Bergvik då jag skulle kolla på träningslinnen som vi ska ha på premiärerna till veckan. Detta linne blev det till Sh'bamen:



Efter lite shopping blev det lunch vid Bergviksresturangen, kötbullar och potatis!



Köpte lite armband och ett Mimmi lypsyl till Millan eftersom hon var så duktig när vi handlade. Milia bara ÄLSKAR lypsyl och läppglans!





Sen åkte vi ut till Trossnäs för att hälsa på Madde och Loie. Åh så gott att få snosa på bebis. Pappa upp i dagen var han åxå! :)


Efter det bar det iväg till Siv-Inger, Emilia och Johanna för att spana in deras nya lya. Superfint var det! Sen kan ni ju tro att vi var en aningens trötta när vi landade hemma runt kvart i sju. Jag kollade in lite BodyAttack och Sh'bam koreografi och sen bums i säng.
En mycket trevlig dag!

Idag har jag bara Attack träning på agendan. Vi ska gå ut och njuta av solen åxå om hon tillåter! :)



Ut på tur!

Kategori: Allmänt

Idag ska Millan och jag ut på tur. Vi kommer tillbaka ikväll med bilder från dagen som varit. :) Ha en fin dag allesammans!!

Millan "tränar"!

Kategori: Videoklipp



Måste dela med mig av när Millan "tränade" idag. Notera pulsbandet vid fotknölarna och en alldeles för stor klocka på armen. *Fniss fniss


14 år tillsammans!

Kategori: Livet



Idag firar vi 14 år tillsammans! Oj va länge! Den kommer väl inte firas på nåt speciellt sätt, det har vi aldrig gjort, vilket är lite synd kan jag tycka. Men det betyder ju inte att vi tycker mindre om varandra för det. I love you honey! <3


Välkommen...

Kategori: Allmänt

...till min nya sida med rätt webadress! :)