annasmilia

Bästa helgen...ever!!

Kategori: Träning

 
 
Vilken toppen-helg jag haft! 
Vi åkte tidigt i fredags, var framme i Sthlm vid halv två. Åkte till hotellet och installerade oss och sedan bar det iväg ut för att få lite mat i magen. Mätta och belåtna drog vi vidare till LesMills/Nike-shoppen, blev en hel del shopping och även en hel del köande! Direkt från shopping tillbaka till hotellet för att fixa till sig inför Lady G. Vilken konsert hon bjöd på!! Det var den bästa konsert jag sett, underhållning på hög nivå. Hon har en underbar röst, skön personlighet, kan dansa och har gjort världens bästa låtar!! Är så himla glad för att jag inte snålade ur på grund av dyra biljetter, det var värt varenda krona.
 
Lördagen startade tidigt..
Klockan nio stod vi redo och taggade för BodyCombat på Annexet. Vilket underbart pass, jag saknar det verkligen på vårt gym. Direkt efter blev det BodyAttack. Tänk att ett så jobbigt och tufft pass kan kännas så lätt. Bra och hög musik ljuder genom högtalarna, du kan känna basen studsa emot bröstet. Inspirerande och duktiga instruktörer från hela världen som visar oss nya releaser. 2300 människor som svettas, skriker, hejar och som det bara lyser träningsglädje om. Upplevelsen är total!
 
Efter lite raggartvätt var vi redo för lite lunch som vi intog samtidigt som vi kollade in nya BodyStep programmet. Danssugna som vi alltid är så samlade vi mod till att pröva på BodyJam.....och hur underbart roligt var inte det, dock såg vi nog inte lika smidiga ut som instruktörerna på scenen, men det bjuder vi på. Svettiga och trötta piggade vi upp kroppen med en kaffe innan det var dax för Shbam. Shbooom säger jag!!!!! Ska bli så kul med nya releasen.
 
Efter en hel dag med träning och efter en rejäl uppfräschning, möra i kropp och knopp, belönade vi kroppen med tapas på returangen Barcelona. 
Sedan somnade vi sött när klockan var 22!
 
Vaknade till en underbar hotellfrukost och en 3,5h resa hem. 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: